Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Buro Service

Buro Service is opgericht in 1988 als secretariaatsbureau en is vanaf 1990 zich gaan specialiseren in het notuleren van lokale en regionale overheidsvergaderingen en het transcriberen van geluidsbestanden.

Buro Service bestaat uit een selecte groep notulisten op hbo en academisch niveau. Door onze kleinschaligheid zijn wij nauw bij onze opdrachtgevers betrokken en kunnen wij kwaliteit en maatwerk leveren.

Vanaf 1990 werken wij voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers en dat leidt in vele gevallen tot een jarenlange, hechte samenwerking. Voor grotere opdrachten werken wij al jaren samen met gelijkgestemde notuleerbureaus.

Buro Service staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en objectiviteit.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren