Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Verslagvormen

Woordelijk verslag

Bij een woordelijk verslag wordt de spreektaal omgezet naar een correct, leesbaar verslag. In het verslag wordt per spreker aangegeven wat er is gezegd. Een dergelijke verslaglegging wordt veelal gebruikt bij gemeenteraadsvergaderingen.

Letterlijk verslag

Bij een letterlijk verslag wordt al het gesprokene uitgeschreven. Dit kan tot gevolg hebben dat het verslag taalkundig niet correct is. Deze wijze van verslaglegging wordt ondermeer gebruikt bij het uitwerken van interviews

Samenvattend verslag

Een samenvattend verslag is een verkorte, taalkundig correcte, weergave van het besprokene. Deze wijze van verslaglegging is de meest voorkomende.

Combinatie

Een andere mogelijkheid is een combinatie van voorgaande verslagvormen. Een samenvattend verslag met een bepaald agendapunt woordelijk weergegeven bijvoorbeeld.

Notuleerdiensten van Buro Service

 

Vergaderingen

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

 

Verslagvormen

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

 

Procedure

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren